Spotify i mobilen!

Efter mycket övervägande och många om och men, så bestämde jag mig precis för köpa en månads Spotify Premium. Det krävs nämligen att man har premiumkonto för att man skall kunna använda Spotify i sin iPhone. Det känns som att Spotify i mobilen är lite av en gåva från gud när man skall springa på löpband & träna styrketräning. Därför beslöt jag mig för att ge Spotify 99 kronor för att se om det är värt pengarna. Så nu - iväg till gymmet!

Kommentarer
Postat av: Hälsogudinnan - din inspiration till ett hälsosamt liv!

Låter här i din blogg som att du vill gå ner i vikt (har inte läst så noga) men iaf, ett tips är ju att skippa gräddsåserna. Kika gärna in på min hälsoblogg för att få lite fler tips och lycka till!

2010-02-25 @ 14:17:37
URL: http://halsogudinnan.blogg.se/
Postat av: amina akrouti

hahah jaa det är nog det värsta som finns :P



Jaa tack, jaa skit billigt!!! :D Är kär i väskan :)

2010-02-25 @ 15:20:49
URL: http://sosouth.blogg.se/
Postat av: nellie

Absolut, hit kommer jag tillbaka :D

2010-02-25 @ 16:56:26
URL: http://nelliealexiaa.blogg.se/
Postat av: Augi - modeblogg

Hejsan!

Jag är med i veckans blogg hos GossipRightNow. Eftersom min blogg är helt nystartad, skulle det vara kul att kanske vinna något sånt här, så jag skulle vara suuuuuupertacksam om du skulle kunna rösta på mig!

Kram Augi!

Rösta här: http://gossiprightnow.blogg.se/2010/february/veckans-blogg-vecka-8-deltagare.html#comment

2010-02-25 @ 17:12:07
URL: http://augi.blogg.se/
Postat av: Jenny

sv; Jaa den är från MQ. Min älskling köpte den till mig idag, så nu är den min :D



Åh, tack så mycket!

2010-02-25 @ 20:28:13
URL: http://cordell.blogg.se/
Postat av: Malin

svar: jag har ett inlägg om mitt besöksrekord ;)

2010-02-25 @ 20:41:53
URL: http://sweetpiiinky.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Tack för ditt långa inlägg. Jag håller delvis med dig. Våra kroppar är byggda på olika sätt och det är vldigt individuellt på hur kroppen reagerar. Det gäller att hitta sin egen stil till god hälsa och resultat av kroppsformen. Men jag är fortfarande skeptisk till att man kan bygga muskler på enbart fetter. Jag har ätit efter gi-metoden tidigare men då tränade jag enbart kondition o de funkar. Men kroppen behöver sk de riktiga kolhydraterna som ris,pasta,potatis och inte enbart grönsaker. Det är långsamma kolhydrater, men jag tror mer på att kroppen behöver lite av varje. Men vi har olika åsikter och det är ju tillåtit. Men som sagt, de gäller att hitta sin egen väg som funkar för en. Och säger du att du mår bra av att ta bort potatis,ris,pasta, bröd så kör på det. Man känner sin kropp bäst. Och det är inte säkert den metoden du kör funkar för nån annan=)



2010-02-25 @ 21:35:08
URL: http://ijastrong.blogg.se/
Postat av: Nelin

Jag kör ljudböcker när jag springer, det är min grej. Mn, musik är härligt det med. Jag tycker för övrigt att det är spännande med människor som tycker utan att läsa på först. "Jag har ju inte läst så mycket i din blogg men jag tror ändå att du gör fel". Smatr, väldigt smart. Hur många kilon var det nu du hade gått ner hittils?

2010-02-26 @ 21:45:54
URL: http://nelinslchf.blogg.se/

Lämna gärna ett avtryck!
♥ Det är helt okej att använda kommentarsfältet som ett forum.
♥ Här är alla känslor tillåtna, positiva som negativa.
♥ Dela med dig av dina glädje när du är glad och låt andra dela med sig av sin till dig när du är mindre glad och behöver peppning!
♥ Jag besvarar din kommentar så fort jag kan.

Vad kallar du dig?
Spara dina uppgifter?

Mail? (bara jag som ser den)

Vart kan jag besöka dig?

Ordet är ditt!

Trackback