LCHF-Våfflor
LCHF-VÅFFLOR
(Ca. 8 stycken)
4 Ägg
1 dl Mjölk
2 dl Grädde
2 msk Fiberhusk
50 gram smält Smör
1 tsk Bakpulver
Salt
Vispa samman alla ingredienserna i en skål, ta salt efter smak.
Låt smeten stå och dra några minuter, så att fiberhusken sväller en aning.
Grädda sedan i våffeljärnet!
Smeten blir ganska tjock, men det blir ett bra resultat i slutändan.
Tips: Grädda gärna till de får mycket färg, jag tyckte att de smakade som bäst välgräddade.
Servera med t.ex. grädde (naturell eller smaksatt), bär eller varför inte bara en klick bregott? Gott vilket som!


BETYG: 5,5/7
Mums!
(Ca. 8 stycken)
4 Ägg
1 dl Mjölk
2 dl Grädde
2 msk Fiberhusk
50 gram smält Smör
1 tsk Bakpulver
Salt
Vispa samman alla ingredienserna i en skål, ta salt efter smak.
Låt smeten stå och dra några minuter, så att fiberhusken sväller en aning.
Grädda sedan i våffeljärnet!
Smeten blir ganska tjock, men det blir ett bra resultat i slutändan.
Tips: Grädda gärna till de får mycket färg, jag tyckte att de smakade som bäst välgräddade.
Servera med t.ex. grädde (naturell eller smaksatt), bär eller varför inte bara en klick bregott? Gott vilket som!


BETYG: 5,5/7
Mums!

Kommentarer
Postat av: Emma
Wow vad smarrigt! Vet du om fiberhusk är glutenfritt? Jag äter efter LCHF och älskar verkligen våfflor, så detta måste jag testa om jag nu tål.
Tack för en inspirerande och kul blogg! :)
Postat av: Christer
Det receptet lät riktigt bra.
Postat av: Anmaja
Åh, mums så gott det ser ut.
Tror det får bli våfflor till kvällen.
Postat av: Annette
Jättegoda våfflor!! Tack så mycket för receptet! :)
Postat av: Lotus
Har gjort dessa våfflor nu och är OERHÖRT TACKSAM...
De vart fantastiskt goda... Mums!!!
Fiberhusk har jag i degen när jag bakar glutenfritt till min son. Så japp det är glutenfritt!!
Postat av: Anonym
Vilka goda våfflor!!Mums,MUms!! Tack för receptet.
Postat av: Alicia
Nice sida! Hur länge har du haft din sida?
Postat av: Linda
Jättegoda våfflor men man saknar frasigheten, glad påsk :-)
Trackback