Keso a la Malta
Än en gång med viss inspiration av Sofia...
...Ett recept på en god efterrätt!
KESO A LA MALTA
(1 portion)
Ca 100 gram Keso
Vispgrädde
0,5 - 1 Passionsfrukt
Hallon
Häll upp keson i en sil, skölj med vatten tills vätskan i keson är borta.
Vispa valfri mängd grädde. Rör ihopa grädden med det som återstår av keson.
Om hallonen är frusta så tina dessa i micron.
Servera Keso a la Maltan med hallonen & passionsfrukten.
Jag använde en hel passionsfrukt, men tycker personligen att det hade räckt med en halv till min portion. Jag tyckte även att jag fick lite för mycket hallon, cirka 4-6 stycken hade räckt.

Betyg: 5/7
...Ett recept på en god efterrätt!
KESO A LA MALTA
(1 portion)
Ca 100 gram Keso
Vispgrädde
0,5 - 1 Passionsfrukt
Hallon
Häll upp keson i en sil, skölj med vatten tills vätskan i keson är borta.
Vispa valfri mängd grädde. Rör ihopa grädden med det som återstår av keson.
Om hallonen är frusta så tina dessa i micron.
Servera Keso a la Maltan med hallonen & passionsfrukten.
Jag använde en hel passionsfrukt, men tycker personligen att det hade räckt med en halv till min portion. Jag tyckte även att jag fick lite för mycket hallon, cirka 4-6 stycken hade räckt.

Betyg: 5/7

Kommentarer
Postat av: Andrea
Oh, vad gott det såg ut...tar nog bara kanel =)
Trevlig kväll...
Andrea
Trackback