Dagens Meny 100404
Jag bakade nya pones idag och testade då att slänga i lite malda solrosfrö och linfrökross (2 msk av varje). Det blev hur bra som helst! Smaken blir inte densamma som när man gör naturella eller med brödkryddor och jag tycker det är svårt att jämföra vilka som är godast, det är på olika sätt. Men denna versionen av pones som jag gjorde idag kändes lite mer "matiga" och grövre i alla fall. Tummen upp för det lilla experimentet! Ponesen blev förövrigt ovanligt fluffiga och fina idag. Men nu till vad jag har ätit idag...
DAGENS MENY (Söndag 4/4)
Frukost: Omelett, bregott & (för mycket) örtsalt chili + några ostskivor (för att dämpa den intensiva salta smaken)
Lunch: 1 Pones med majonäs, räkor, ägg, sallad & rom. 1 Pones med kallrökt lax, philadelpia blandat med lite pepparrot, sallad & paprika. + Lite extra lax & räkor brevid.
Mellanmål: 1 babybellost
Middag: Fläskfilé (det blev över från igår), baconlindad sparris, ungstomat, röd lök & paprika i ugn, "Jensens favoritsås"
Efterrätt: En liten skål med vispgrädde (vispad med vaniljpulver) och några hallon
DAGENS MENY (Söndag 4/4)
Frukost: Omelett, bregott & (för mycket) örtsalt chili + några ostskivor (för att dämpa den intensiva salta smaken)
Lunch: 1 Pones med majonäs, räkor, ägg, sallad & rom. 1 Pones med kallrökt lax, philadelpia blandat med lite pepparrot, sallad & paprika. + Lite extra lax & räkor brevid.
Mellanmål: 1 babybellost
Middag: Fläskfilé (det blev över från igår), baconlindad sparris, ungstomat, röd lök & paprika i ugn, "Jensens favoritsås"
Efterrätt: En liten skål med vispgrädde (vispad med vaniljpulver) och några hallon

Kommentarer
Postat av: Sofia Werlin - viktminskingsbloggen
SV: det ska bli spännande att testa, får hoppas att jag går ner utav det..
Postat av: Sofia Werlin - viktminskingsbloggen
SV: tack så jättemycket :)
Ska läsa lite mer om det, hitta något bra recept inför morgondagens frukost m.m.
Trackback