Stekt fläsk med lök/senapssås
STEKT FLÄSK MED LÖK/SENAPSSÅS
(2-3 portioner)
Fläsk, t.ex. rökt sidfläsk
1 stor Gul Lök
2-3 dl Vispgrädde
½-2 tsk Dijonsenap
Salt
Peppar
Soja
Stek upp önskad mängd fläsk.
Gör under tiden i ordning såsen.
Skiva löken, och bryn i en rejäl klick smör i en kastrull. Droppa över lite soja. Häll sedan över grädden, låt koka upp. Smaksätt med salt, peppar och dijonsenap!
Går utmärkt att äta bara, men går även att servera med t.ex. en sallad eller ägg.
(2-3 portioner)
Fläsk, t.ex. rökt sidfläsk
1 stor Gul Lök
2-3 dl Vispgrädde
½-2 tsk Dijonsenap
Salt
Peppar
Soja
Stek upp önskad mängd fläsk.
Gör under tiden i ordning såsen.
Skiva löken, och bryn i en rejäl klick smör i en kastrull. Droppa över lite soja. Häll sedan över grädden, låt koka upp. Smaksätt med salt, peppar och dijonsenap!
Går utmärkt att äta bara, men går även att servera med t.ex. en sallad eller ägg.

Lättlagad & god mat!
Betyg: 5/7
Betyg: 5/7

Kommentarer
Trackback