Sunday, beautiful sunday...

Nu bär det av mot Grand för en härlig frukostbuffé och därefter väntar bad, bastu och sol på det lokala badet. Till dess att jag är tillbaka så hoppas jag på att det är någon som vill och vågar nappa på min idé att springa iForm-loppet i Malmö med mig! Läs mer om det HÄR, så hörs vi snart kära läsare. Ha en skön söndagsförmiddag!


Kommentarer
Postat av: Studentskan

Haha, ja men idag har vi grått med! Så nu är jag avundsjuk på din dag, den låter underbar!

2010-05-16 @ 10:36:06
URL: http://nyttighetermm.blogspot.com
Postat av: Cherie Mårtensson - En blogg om mitt liv

Åh iForm-loppet låter roligt :)

2010-05-16 @ 11:52:33
URL: http://cheriemartensson.webblogg.se/
Postat av: Louise "feelthemusic " .

Hej tack för din långa kommentar på min blogg! :)Jag kan först och främst säga, jag har inte den som gör trix och avancerade saker med mina inlines, jag är mer en långåkare. Jag vill gärna börja åka på ramper men har inte tagit tag i det riktigt. Det bästa (och hoppas jag, är att du har bra bromsar).. haha. Jag använder nästan aldrig mina utan när jag ska bromsa åker jag i "äggformade" linjer. Först ut med benen och sen ihop, eller också först till höger och sen till vänster med båda inlinsen. Om jag har riktigt hög fart brukar jag oftast ta tag i en stålpe om jag känner att jag har kontroll och sedan sakta ner! Men om du känner dig osäker, använd hjälm.. dock gör jag inte det, vilket egentligen är dumt. Men när jag lärde mig åka var jag på en platt asfaltsplan där jag använde olika pinnar som jag åkte över(att åka på en fot , egentligen att gå över pinen i farten). Väldigt användbart när du ska över trottoarkanter och liknande. Dessutom kan man ju använda koner eller annat som fungerar som hinder. Om du tycker det är svårt att åka inlines kanske du ska prova att åka lite mer skridskor och träna på att bromsa där. Hockeybromsningen då isen sprutar går ju att göra med inlinesen, dock krävs det väldigt hög fart och den ska man nog bara prova på om man är riktigt modig. Det hjälper absolut att öva, saken är bara det att om man är rädd, spänner man benen, saktar ner farten och har större chans att stanna och ramla framåt på en sten. Om man försöker slappna av och böja mycket på knäna när man skuter ifrån går det lättare, dock ska man väl kanske inte ta vatten över huvudet och tro att allt ska funka första gången. Innan du åker iväg sen, planera lite vad du ska åka. Är det asfalt hela vägen, är det stora nerförsbackar? Många övergångsställen? Kullersten? Har det regnat, har dom sopat? Etc.Lycka nu till! :D

Kram louise!

2010-05-16 @ 15:56:51
URL: http://feelthemusic.blogg.se/

Lämna gärna ett avtryck!
♥ Det är helt okej att använda kommentarsfältet som ett forum.
♥ Här är alla känslor tillåtna, positiva som negativa.
♥ Dela med dig av dina glädje när du är glad och låt andra dela med sig av sin till dig när du är mindre glad och behöver peppning!
♥ Jag besvarar din kommentar så fort jag kan.

Vad kallar du dig?
Spara dina uppgifter?

Mail? (bara jag som ser den)

Vart kan jag besöka dig?

Ordet är ditt!

Trackback