Veckomeny v.18
VECKOMENY v.18
MÅNDAG
Frukost: LCHF-vaniljyoghurt & linfrökross
Lunch: Entrecote, bearnaisesås, sallad (På restaurang!)
Middag: Hamburgare (utan bröd såklart!)
TISDAG
Frukost: LCHF-vaniljyoghurt & linfrökross
Lunch: Skinkstek med svål, gräddsås, sparris & tomat med riven parmesanost på gjort i ugn
Middag: Korv & Fylld paprika
ONSDAG
Frukost: LCHF-vaniljyoghurt & linfrökross
Lunch: Korv & Fylld paprika
Middag: Clubkyckling-tallrik
TORSDAG
Frukost: LCHF-vaniljyoghurt & linfrökross
Lunch: Clubkyckling-tallrik
Middag: Wrap med lax & pepparrotsphiladelphia
FREDAG
Frukost: Äggmjölk
Lunch: Wrap med lax & pepparrotsphiladelphia
Middag: Kasslerröra & Blomkålris
LÖRDAG
Frukost: Äggmjölk
Lunch: Kasslerröra med blomkålsris
Middag: Tacopaj
SÖNDAG
Frukost: Hotellfrukost-buffé!
Lunch: Kesoplättar
Middag: Grillat kött + tillbehör

Haha.. va roligt! :-) Genier thinks alike. ;)
Jag brukar göra mina såhär: mixar en stor burk keso med stavmixer. Blandar i 4-5 ägg (beroende på storlek), och ungefär 1 - 1,5 msk fiberhusk. Låter det svälla en liten stund och steker sen i smör. Inget salt behövs tycker jag, för keson är salt i sig själv. Har även provat att riva i lite äpple och krydda med kanel och kardemumma, mycket gott med en klick vispgrädde till! Slurp!