Dagens Meny 100430
Istället för att fira Valborg med fest och dryck, så firade jag med träning och lite kvällssnack utöver det vanliga. Grönsaksstavar, dipp & lite mörk choklad har jag avnjutit. Känslan av att ha lyxat till det och ätit gott, men inte för den sakens skull behöva ha magknip och illamående, den känslan är ganska skön.
DAGENS MENY (Fredag 30/4)
Frukost: LCHF-vaniljyoghurt med linfrökross & kanel
Lunch: Matlåda - Vit sparrissoppa & bacon (även baconet, rester från igår)
Middag: Flygande Jakob (Recept kommer läggas upp!) & Tomatsallad (Inget avancerat, men lite tillpiffat så recept kommer!)
Kvällssnack: Gurkstavar & Paprikastavar, Dippa, 3 rutor mörk choklad
Jag åt faktiskt färdigdipp idag, men jag testade i alla fall att bara hälla i hälften av kryddan och det fungerade bra, jag kände mig väldigt nöjd ändå. Jag åt Estrellas "Tortilla" och blandade den med Mildas Fraiche (24%). Mildas fraiche har inte mindre kolhydrater än gräddfil, men däremot är den krämigare och har mer smak och jag tycker att den passar så bra ihop med just tortilladippen. Kan tänka mig att den hjälpte till att öka smaken när jag tog mindre krydda!
DAGENS MENY (Fredag 30/4)
Frukost: LCHF-vaniljyoghurt med linfrökross & kanel
Lunch: Matlåda - Vit sparrissoppa & bacon (även baconet, rester från igår)
Middag: Flygande Jakob (Recept kommer läggas upp!) & Tomatsallad (Inget avancerat, men lite tillpiffat så recept kommer!)
Kvällssnack: Gurkstavar & Paprikastavar, Dippa, 3 rutor mörk choklad
Jag åt faktiskt färdigdipp idag, men jag testade i alla fall att bara hälla i hälften av kryddan och det fungerade bra, jag kände mig väldigt nöjd ändå. Jag åt Estrellas "Tortilla" och blandade den med Mildas Fraiche (24%). Mildas fraiche har inte mindre kolhydrater än gräddfil, men däremot är den krämigare och har mer smak och jag tycker att den passar så bra ihop med just tortilladippen. Kan tänka mig att den hjälpte till att öka smaken när jag tog mindre krydda!

Kommentarer
Postat av: Anette
bra med mat,lite tips,fin blogg
Trackback